Systema Twins Adam en Brendon Zettler voor het eerst in Nederland!

De deelnemersmail is 16 januari rondgestuurd. Niks ontvangen? Check je spam eerst graag!

In het weekend van 23-24 januari 2016 organiseert Systema Lage Landen het eerste seminar met de Systema Twins Adam en Brendon in Nederland.

Adam en Brendon worden al 15 jaar intensief getraind door Vladimir Vasiliev in Systema Headquarters in Toronto. Inmiddels geven ze zelf reguliere en speciale lessen en internationale seminars en hebben ze een eigen Systema school. Daarnaast hebben ze gewerkt met de Canadese politie, swat teams en het leger.

Adam en Brendon brengen hun kennis van Systema door hun uitstekende instructie en spectaculaire demonstraties. Naast de goede lesopbouw nemen ze de tijd om persoonlijke aandacht te geven en geven uitgebreid antwoord op vragen.

Dit seminar is geschikt voor beginners en gevorderden. Ook is het zeer geschikt wanneer je kennis wilt maken met Systema.

Adam

Seminar details

Inschrijven:

Graag inschrijven via dit formulier.

Datum en tijd:


Brendon

Locatie:

Sporthal Selwerd, Eikenlaan 288, 9741 EW Groningen
Er is hier voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Kosten:

Vanaf 15 januari en ter plekke:

Annuleren:

Tot 23 december wordt bij annulering 50 % van het inschrijfbedrag teruggestort. Na 23 december is annulering niet meer mogelijk. Wel kun je je plaats aan iemand anders geven. Je moet de organisatie daarvan op de hoogte stellen.

Dinner met de Twins:

Op zaterdagavond kan iedereen die wil mee-eten met de Twins bij het Pakhuis vanf 20.30. We hebben afgesproken dat iedereen voor 15 euro een vooraf olijven en brood met tapenade en kruidenboter krijgt en voor het hoofdgerecht keuze uit een vlees, vis en vega optie (dus exclusief drinken). Je kan je inschrijven op het registratieformulier. Betalen kan ter plekke. Er zijn maximaal 40 plekken beschikbaar.

Inschrijven:

Graag inschrijven via dit formulier.

Betaling:


Reis en verblijf

Overnachting

In Groningen zijn veel hotels. Twee hotels zijn enigszins op loopafstand van de trainingslocatie (1,3 km).

Wanneer je een hotel zoekt met gratis parkeergelegenheid, kan je het beste een van de hotels buiten het centrum nemen. De hotels in het centrum zitten allemaal op loopafstand van een parkeergarage.

Voor budget opties kan je bij airbnb kijken of een van de hostels boeken:

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station en het centrum gaan er meer dan genoeg bussen en zelfs een trein richting de trainingslocatie. Wanneer je met het openbaar vervoer komt en je het jezelf makkelijk wil maken, kies je een hotel of hostel in of in de buurt van het centrum. Hou er rekening mee dat er op zaterdag en vooral zondag minder bussen rijden dan door de week.

Waiver

Wanneer je meedoet met het seminar moet je deze waiver lezen en geprint en ondertekend meenemen.