Wie zijn wij?

Wij zijn Bart Oosting en Kim Millenaar. Bart heeft zijn hele leven martial arts beoefend en hier les in gegeven: Shotokan Karate, Okinawa Kobujitsu en Tai Chi, Yang stijl. Uiteindelijk is hij in 2005 bij Systema terecht gekomen en gebleven. Vooral omdat Systema veelzijdig is, gericht is op reeële situaties en aandacht heeft voor zowel de interne als de externe kant van de vechtkunst.

Kim heeft altijd geklommen en is kliminstructeur geweest. In 2008 kwam ze in contact met Systema om zichzelf te kunnen verdedigen. Systema bleek niet alleen effectief, maar ook erg leuk en uitdagend en na haar eerste seminar was ze verkocht.

Bart, Vladimir en Kim

Opleiding

Bart en Kim zijn beide erkend Systema instructeur (bij Vladimir Vasiliev). Naast reguliere training, hebben we seminars gedaan bij Vladimir Vasiliev, Konstantin Komarov, Maxim Franz, Emmanuel Manolakakis, Adam en Brandon Zettler, Sergei Ozereliev, Sonny Puzikas, Kwan Lee, Arend Dubbelboer, Gene Smithson en Koen Vandersteene. Bart heeft ook nog seminars gevolgd bij Mikhail Ryabko en aan het Systema summercamp 2010 met Vladimir, Mikhail en Konstantin meegedaan. In oktober 2012 hebben we een maand in Toronto getraind bij Vladimir, Maxim, de Zettler Twins en Emmanuel.

Kim, Maxim Franz en Bart

Bart, Emmanuel Manolakakis en Kim